Oferta: sprzedawca - pełny etat
Data publikacji: 2019-10-11
Nr ref.: ZSPS.II.1210.52.2019
Jednostka: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. J. Śniadeckich (Technikum Przemysłu Spożywczego, Branżowa Szkoła I stopnia Nr 8, Branżowa Szkoła II stopnia Nr 2)
Stanowisko: sprzedawca - pełny etat
Informacje dodatkowe: Praca w systemie czterodniowego tygodnia pracy, tj. 10 godzin dziennie (od wtorku do piątku w godz. 7-17) od 1 stycznia 2020 r.
Zakres podstawowych czynności
- Sprzedaż wyrobów wędliniarskich produkowanych w pracowni szkolnej.
- Obsługa kasy fiskalnej.
Wymagania obowiązkowe
- Wykształcenie śrdnie lub zawodowe.
- Uczciwość, odpowiedzialność, sumienność.
- Dobra organizacja pracy.
Wymagania dodatkowe
1. Mile widziana osoba mająca wykształcenie handlowe i doświadczenie w handlu z obsługą kasy fiskalnej.
Wymagane dokumenty
- List motywacyjny.
- Życiorys.
- Dokumenty potwierdzające kwalifikacje (ksero).
- Świadectwa pracy (ksero).
- Orzeczenie lekarskie o braku przeciwwskazań do pracy na stanowisku sprzedawcy.
Inne informacje:
Oferty można przesyłać mailem: liszynskab@zsps.poznan.pl lub składać osobiście - kadry pok. 10
Składanie ofert
Oferty, zawierające wymienione dokumenty, prosimy składać pod adresem: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. J. Śniadeckich (Technikum Przemysłu Spożywczego, Branżowa Szkoła I stopnia Nr 8, Branżowa Szkoła II stopnia Nr 2), ul. Warzywna 19, 61-658 Poznań w terminie do 2019-12-10.
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. J. Śniadeckich (Technikum Przemysłu Spożywczego, Branżowa Szkoła I stopnia Nr 8, Branżowa Szkoła II stopnia Nr 2) zastrzega sobie prawo do odpowiedzi tylko na wybrane oferty.
Przetwarzanie danych osobowych
KLAUZULA INFORMACYJNA DOT. REKRUTACJI
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku
z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U.UE.L. z 2016 r. Nr 119,str.1) dalej RODO, informuję, iż:
1) Administratorem Pani/Pana Danych Osobowych jest Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu ul. Warzywna 19, 61-658 Poznań; dane kontaktowe: tel. 61 820-00-91, e-mail: office@zsps.poznan.pl.
2) Kontakt do Inspektora Ochrony Danych w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu ul. Warzywna 19, 61-658 Poznań, e-mail: iod@zsps.poznan.pl.
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu przeprowadzenia rekrutacji na wolne stanowisko na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO, na podstawie Pana/Pani dobrowolnej zgody.
4) Odbiorca Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy ZSPS.
5) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane na czas przebiegu rekrutacji, nie dłużej niż do momentu wycofania zgody.
6) Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody wyrażonej przed jej cofnięciem. Oświadczenie o cofnięciu zgody na przetwarzanie danych osobowych winno być złożone w formie pisemnej na adres: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego, ul. Warzywna 19, 61-658 Poznań lub elektronicznie na adres e-mail: office@zsps.poznan.pl z dopiskiem "Rekrutacja".
7) Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa, gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO.
8) Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne dla celów związanych z przeprowadzaniem procesu rekrutacji na wolne stanowisko.
Metryczka
Opis zmian: Oferta pracy (Wprowadzenie informacji)
Opublikował(a): Beata Liszyńska
Data i godzina publikacji: 2019-10-11 10:23