Oferta: główny księgowy

Data publikacji: 2017-07-19
Nr ref.: ZSPS.II.1210/33/2017
Jednostka: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. J. Śniadeckich (Technikum Przemysłu Spożywczego, Branżowa Szkoła I stopnia Nr 8, Branżowa Szkoła II stopnia Nr 2)
Stanowisko: główny księgowy
Informacje dodatkowe: Zastępstwo

Zakres podstawowych czynności

  1. Prowadzenie i odpowiedzialność w zakresie rachunkowości i gospodarki finansowej szkoły, zgodnie z obowiązującymi przepisami.
  2. Sporządzanie planów i sprawozdań finansowych szkoły.
  3. Prowadzenie dokumentacji księgowej i jej archiwizacja.

Wymagania obowiązkowe

  1. Ukończone jednolite ekonomiczne studia magisterskie, wyższe ekonomiczne studia zawodowe, uzupełniające ekonomiczne studia magisterskie lub ekonomiczne studia podyplomowe i 3-letnia praktyka w księgowości, lub ukończona szkoła średnia, policealna, pomaturalna o kierunku technik rachunkowości i 6-letnia praktyka w księgowości.
  2. Znajomość przepisów prawa z zakresu rachunkowości oraz sprawozdawczości budżetowej.
  3. Obywatelstwo polskie.
  4. Pełna zdolność do czynności prawnych.

Wymagania dodatkowe

  1. Umiejętność dobrej organizacji pracy.
  2. Systematyczność, dokładność i rzetelność.
  3. Znajomość obsługi komputera oraz programu ProgMan

Wymagane dokumenty

  1. Życiorys.
  2. List motywacyjny.
  3. Zdjęcie.
  4. Kserokopie dokumentów potwierdzające wykształcenie, kwalifikacje zawodowe, ukończone kursy i szkolenia.
  5. Oświadczenie o niekaralności.
  6. Zaświadczenie lekarskie o zdolności do pracy.

Inne informacje:

Oferty proszę składać elektronicznie, osobiście lub pocztą z dopiskiem na kopercie: "Oferta pracy - główny księgowy"

Składanie ofert

Oferty, zawierające wymienione dokumenty, prosimy składać pod adresem: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. J. Śniadeckich (Technikum Przemysłu Spożywczego, Branżowa Szkoła I stopnia Nr 8, Branżowa Szkoła II stopnia Nr 2), ul. Warzywna 19, 61-658 Poznań w terminie do 2017-10-20.

Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. J. Śniadeckich (Technikum Przemysłu Spożywczego, Branżowa Szkoła I stopnia Nr 8, Branżowa Szkoła II stopnia Nr 2) zastrzega sobie prawo do odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Przetwarzanie danych osobowych

Metryczka

Opis zmian: przedłużenie terminu składanie ofert (Aktualizacja)
Opublikował(a): Beata Liszyńska
Data i godzina publikacji: 2017-09-29 10:11