Oferta: rzemieślnik - ogrodnik / woźny

Data publikacji: 2020-03-10
Nr ref.: ZSPS.II.1210/75/2019
Jednostka: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. J. Śniadeckich (Technikum Przemysłu Spożywczego, Branżowa Szkoła I stopnia Nr 8, Branżowa Szkoła II stopnia Nr 2)
Stanowisko: rzemieślnik - ogrodnik / woźny
Informacje dodatkowe: 1 etat

Zakres podstawowych czynności

  1. Pielęgnacja terenów zielonych, min. przycinanie żywopłotów i krzewów, koszenie trawy.
  2. Sprzątanie terenu wokół szkoły, zimą odśnieżanie.
  3. Dbanie o mienie i powierzony sprzęt i urządzenia oraz ich bieżąca konserwacja.
  4. Dyżury w portierni - dwie soboty w miesiącu.

Wymagania obowiązkowe

  1. Znajomość prac związanych z pielęgnacją zieleni.
  2. Umiejętność obsługi sprzętu typu kosiarka, nożyce do cięcia żywopłotu.
  3. Uczciwość, samodzielność, odpowiedzialność i rzetelność w wykonywaniu obowiązków.
  4. Dobra organizacja pracy i umiejętność pracy w zespole.

Wymagania dodatkowe

Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.

Wymagane dokumenty

  1. List motywacyjny.
  2. Życiorys.
  3. Dokumenty potwierdzające wykształcenie (ksero.
  4. Świadectwa pracy (ksero).

Inne informacje:

Oferty można składać osobiście (pok. 10) lub przesłać na skrzynkę mailową: liszynskab@zsps.poznan.pl

Składanie ofert

Oferty, zawierające wymienione dokumenty, prosimy składać pod adresem: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. J. Śniadeckich (Technikum Przemysłu Spożywczego, Branżowa Szkoła I stopnia Nr 8, Branżowa Szkoła II stopnia Nr 2), ul. Warzywna 19, 61-658 Poznań w terminie do 2020-03-31.

Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. J. Śniadeckich (Technikum Przemysłu Spożywczego, Branżowa Szkoła I stopnia Nr 8, Branżowa Szkoła II stopnia Nr 2) zastrzega sobie prawo do odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Przetwarzanie danych osobowych

KLAUZULA INFORMACYJNA DOT. REKRUTACJI

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679  z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku
z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U.UE.L.           z 2016 r. Nr 119,str.1) dalej RODO, informuję, iż:

1)      Administratorem Pani/Pana Danych Osobowych jest Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu ul. Warzywna 19, 61-658 Poznań; dane kontaktowe:             tel. 61 820-00-91,  e-mail: office@zsps.poznan.pl.

2)       Kontakt do Inspektora Ochrony Danych e-mail: iod6_oswiata@um.poznan.pl.

3)      Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu przeprowadzenia rekrutacji na wolne stanowisko na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO, na podstawie Pana/Pani dobrowolnej zgody.

4)      Odbiorca Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy ZSPS.

5)      Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane na czas przebiegu rekrutacji, nie dłużej niż do momentu wycofania zgody.

6)      Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody wyrażonej przed jej cofnięciem. Oświadczenie o cofnięciu zgody na przetwarzanie danych osobowych winno być złożone w formie pisemnej na adres: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego, ul. Warzywna 19, 61-658 Poznań lub elektronicznie na adres e-mail: office@zsps.poznan.pl z dopiskiem "Rekrutacja".

7)      Ma Pani/Pan prawo wniesienia  skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa, gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO.

8)      Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne dla celów związanych z przeprowadzaniem procesu rekrutacji na wolne stanowisko.

Metryczka

Opis zmian: zmiana terminu składania ofert (Aktualizacja)
Opublikował(a): Beata Liszyńska
Data i godzina publikacji: 2020-03-10 13:15