Oferta: kierownik gospodarczy
Data publikacji: 2021-02-22
Nr ref.: ZSG/2021/02
Jednostka: Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta (Technikum Gastronomiczne, Branżowa Szkoła I stopnia nr 3, Szkoła Policealna nr 3, Szkoła Policealna nr 3 dla Dorosłych)
Stanowisko: kierownik gospodarczy
Informacje dodatkowe: Wymiar etatu: pełen
Zakres podstawowych czynności
- nadzór nad pracownikami obsługi w celu zapewnienia prawidłowych warunków funkcjonowania szkoły
- dbałość o zaopatrzenie w środki czystości, materiały biurowe i inne.
- nadzór nad wykonaniem nakazów jednostek kontrolujących szkołę pod względem technicznym oraz bhp i p.poż
- nadzór i organizacja czasu pracy pracowników obsługi
- nadzór nad zabezpieczeniem mienia szkoły
- prowadzenie postępowań o zamówieniach publicznych
- prowadzenie dokumentacji zamówień publicznych realizowanych w jednostce oraz ich ewidencjonowanie
- wybór trybu zamówienia publicznego - zgodny z ustawą Prawo zamówień publicznych
- sporządzanie umów oraz dokumentów do realizacji zamówień publicznych
- zapewnienie sprawności techniczno-eksploatacyjnej budynków, urządzeń, dbanie o sprzęt przeciwpożarowy, przeglądy sprzętu oraz budynków,
- prowadzenie spraw związanych z inwestycjami i remontami (usługi, dostawy) na terenie szkoły, zgodnie z przepisami ustawy o zamówieniach publicznych
Wymagania obowiązkowe
- wykształcenie min. średnie
- posiadanie obywatelstwa polskiego
- korzystanie w pełni z praw publicznych
- niekaralność za przestępstwo popełnione umyślnie
- nieposzlakowana opinia
- wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych dla celów rekrutacji
- doświadczenie w pracy związanej z organizacją i zarządzaniem
- korzystanie z Internetu, systemów sieciowych oraz pakietu Office
- umiejętność pracy w zespole
- rzetelność, dokładność, odpowiedzialność, kreatywność i dyspozycyjność
- zalecane doświadczenie w oświacie
- bardzo dobra znajomość: ustawy Prawo zamówień publicznych, ustawy prawo budowlane, ustawy o ochronie środowiska, ustawy o ochronie danych osobowych, Kodeksu pracy, przepisów regulujących zasady prowadzenia spraw na stanowisku kierownika gospodarczego,
- umiejętność prawidłowej interpretacji i zastosowania wymaganych przepisów technicznych,
- bardzo dobre zdolności organizacyjne,
- umiejętność pracy w zespole oraz bezkonfliktowego rozwiązywania problemów w środowisku pracy,
- umiejętność sprawnego kierowania zespołem,
- odporność na stres,
- rzetelność, samodzielność, odpowiedzialność,
Wymagania dodatkowe
- doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym
- komunikatywność,
- kreatywność,
- gotowość do stałego podnoszenia swoich kwalifikacji,
- dokładność, skrupulatność.
Wymagane dokumenty
- curriculum vitae
- list motywacyjny
- oryginał lub odpis dokumentów potwierdzających wykształcenie
- oświadczenie o niekaralności za przestępstwa popełnione umyślnie
- kserokopie świadectw pracy
Inne informacje:
Wymagane dokumenty aplikacyjne należy doręczyć lub przesłać pocztą na adres: Zespół Szkół Gastronomicznych, ul. Podkomorska 49, 60-326 Poznań z dopiskiem "Oferta pracy nr ZSG/2021/02" w terminie do 26.02.2021r. Aplikacje, które wpłyną po tym terminie, nie będą rozpatrywane.
Składanie ofert
Oferty, zawierające wymienione dokumenty, prosimy składać pod adresem: Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta (Technikum Gastronomiczne, Branżowa Szkoła I stopnia nr 3, Szkoła Policealna nr 3, Szkoła Policealna nr 3 dla Dorosłych), ul. Podkomorska 49, 60-326 Poznań w terminie do 2021-02-26.
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta (Technikum Gastronomiczne, Branżowa Szkoła I stopnia nr 3, Szkoła Policealna nr 3, Szkoła Policealna nr 3 dla Dorosłych) zastrzega sobie prawo do odpowiedzi tylko na wybrane oferty.
Przetwarzanie danych osobowych
Wymagane dokumenty powinny być opatrzone klauzulą: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z 29.08.1997r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. nr 101, poz.926) oraz ustawą z dnia 21 listopada 2008r. o pracownikach samorządowych (Dz.U. Nr 223, poz. 1458 ze zm.)."
Informacja o wyniku naboru zostanie umieszczona na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej
Kandydaci zakwalifikowani zostaną powiadomieni o terminie rozmowy wstępnej.
Oferty osób nie zakwalifikowanych zostaną komisyjnie zniszczone.
Metryczka
Odpowiedzialny za treść: Beata Przyborowska
Data wytworzenia informacji: 2021-02-21 00:00
Opis zmian: Oferta pracy - kierownik gospodarczy (Wprowadzenie informacji)
Opublikował(a): Beata Przyborowska
Data i godzina publikacji: 2021-02-21 20:45