Oferta: kierownik gospodarczy

Data publikacji: 2021-02-22
Nr ref.: ZSG/2021/02
Jednostka: Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta (Technikum Gastronomiczne, Branżowa Szkoła I stopnia nr 3, Szkoła Policealna nr 3, Szkoła Policealna nr 3 dla Dorosłych)
Stanowisko: kierownik gospodarczy
Informacje dodatkowe: Wymiar etatu: pełen

Zakres podstawowych czynności

- nadzór nad pracownikami obsługi w celu zapewnienia prawidłowych warunków funkcjonowania szkoły

- dbałość o zaopatrzenie w środki czystości, materiały biurowe i inne.

- nadzór nad wykonaniem nakazów jednostek kontrolujących szkołę pod względem technicznym oraz bhp i p.poż

- nadzór i organizacja czasu pracy pracowników obsługi

- nadzór nad zabezpieczeniem mienia szkoły

- prowadzenie postępowań o zamówieniach publicznych

- prowadzenie dokumentacji zamówień publicznych realizowanych w jednostce oraz ich ewidencjonowanie

- wybór trybu zamówienia publicznego - zgodny z ustawą Prawo zamówień publicznych

- sporządzanie umów oraz dokumentów do realizacji zamówień publicznych

- zapewnienie sprawności techniczno-eksploatacyjnej budynków, urządzeń, dbanie o sprzęt przeciwpożarowy, przeglądy sprzętu oraz budynków,

- prowadzenie spraw związanych z inwestycjami i remontami (usługi, dostawy) na terenie szkoły, zgodnie z przepisami ustawy o zamówieniach publicznych

Wymagania obowiązkowe

- wykształcenie min. średnie

- posiadanie obywatelstwa polskiego

- korzystanie w pełni z praw publicznych

- niekaralność za przestępstwo popełnione umyślnie

- nieposzlakowana opinia

- wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych dla celów rekrutacji

- doświadczenie w pracy związanej z organizacją i zarządzaniem

- korzystanie z Internetu, systemów sieciowych oraz pakietu Office

- umiejętność pracy w zespole

- rzetelność, dokładność, odpowiedzialność, kreatywność i dyspozycyjność

- zalecane doświadczenie w oświacie

- bardzo dobra znajomość: ustawy Prawo zamówień publicznych, ustawy prawo budowlane, ustawy o ochronie środowiska, ustawy o ochronie danych osobowych, Kodeksu pracy, przepisów regulujących zasady prowadzenia spraw na stanowisku kierownika gospodarczego,

- umiejętność prawidłowej interpretacji i zastosowania wymaganych przepisów technicznych,

- bardzo dobre zdolności organizacyjne,

- umiejętność pracy w zespole oraz bezkonfliktowego rozwiązywania problemów w środowisku pracy,

- umiejętność sprawnego kierowania zespołem,

- odporność na stres,

- rzetelność, samodzielność, odpowiedzialność,

Wymagania dodatkowe

- doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym

- komunikatywność,

- kreatywność,

- gotowość do stałego podnoszenia swoich kwalifikacji,

- dokładność, skrupulatność.

Wymagane dokumenty

- curriculum vitae

- list motywacyjny

- oryginał lub odpis dokumentów potwierdzających wykształcenie

- oświadczenie o niekaralności za przestępstwa popełnione umyślnie

- kserokopie świadectw pracy

Inne informacje:

Wymagane dokumenty aplikacyjne należy doręczyć lub przesłać pocztą na adres: Zespół Szkół Gastronomicznych, ul. Podkomorska 49, 60-326 Poznań z dopiskiem "Oferta pracy nr ZSG/2021/02" w terminie do 26.02.2021r. Aplikacje, które wpłyną po tym terminie, nie będą rozpatrywane.

Składanie ofert

Oferty, zawierające wymienione dokumenty, prosimy składać pod adresem: Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta (Technikum Gastronomiczne, Branżowa Szkoła I stopnia nr 3, Szkoła Policealna nr 3, Szkoła Policealna nr 3 dla Dorosłych), ul. Podkomorska 49, 60-326 Poznań w terminie do 2021-02-26.

Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta (Technikum Gastronomiczne, Branżowa Szkoła I stopnia nr 3, Szkoła Policealna nr 3, Szkoła Policealna nr 3 dla Dorosłych) zastrzega sobie prawo do odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Przetwarzanie danych osobowych

Wymagane dokumenty powinny być opatrzone klauzulą: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z 29.08.1997r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. nr 101, poz.926) oraz ustawą z dnia 21 listopada 2008r. o pracownikach samorządowych (Dz.U. Nr 223, poz. 1458 ze zm.)."

Informacja o wyniku naboru zostanie umieszczona na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej

Kandydaci zakwalifikowani zostaną powiadomieni o terminie rozmowy wstępnej.

Oferty osób nie zakwalifikowanych zostaną komisyjnie zniszczone.

Metryczka

Odpowiedzialny za treść: Beata Przyborowska
Data wytworzenia informacji: 2021-02-21 00:00
Opis zmian: Oferta pracy - kierownik gospodarczy (Wprowadzenie informacji)
Opublikował(a): Beata Przyborowska
Data i godzina publikacji: 2021-02-21 20:45