Oferta: referent

Data publikacji: 2015-12-01
Nr ref.: ZSG/12/2015/Referent
Jednostka: Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta (Technikum Gastronomiczne, Branżowa Szkoła I stopnia nr 3, Szkoła Policealna nr 3, Szkoła Policealna nr 3 dla Dorosłych)
Stanowisko: referent
Informacje dodatkowe: Wymiar zatrudnienia: 20/40h - 0,5 etatu.

Data rozstrzygnięcia oferty

2015-12-21

Zakres podstawowych czynności

1. Umiejętność kalkulacji posiłków: obiadów oraz wyrobów garmażeryjnych i cukierniczych.
2. Wystawianie  faktur za zamówione wyroby i egzaminy kwalifikacyjne.
3. Rozliczanie wydatków na technologię i prowadzenie kartotek klas.
4. Przyjmowanie wpłat za obiady i rozliczenia bufetu.
5. Odpowiedzialność materialna za pobieraną i przechowywaną gotówkę.

Wymagania obowiązkowe

Wykształcenie minimum średnie
Obsługa kasy fiskalnej
Znajomość podstawowych przepisów prawa z zakresu rachunkowości,
Pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystania z pełni praw publicznych.

Wymagania dodatkowe

Umiejętność dobrej organizacji pracy.

Znajomość przepisów ustaw: o rachunkowości,  finansach publicznych, podatku dochodowym i podatku VAT oraz znajomość przepisów oświatowych i samorządowych.

Umiejętność obsługi bankowości elektronicznej.

Biegła obsługa komputera- pakiet Office, znajomość programów  m.in.  VULCAN.

Umiejętność współpracy w zespole, komunikatywność, sumienność, odpowiedzialność, dyspozycyjność, wysoka kultura osobista, mile widziana osoba niepaląca.

Wymagane dokumenty

  1. List motywacyjny i CV.
  2. Kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie, kwalifikacje zawodowe, kursy   i szkolenia.
  3. Kserokopie świadectw pracy.
  4. Oświadczenie o niekaralności, posiadaniu pełni praw publicznych i pełnej zdolności   do czynności prawnych.
  5. Zaświadczenie lekarskie stwierdzające brak przeciwwskazań do zatrudnienia na w/w stanowisku oraz badania sanitarno -epidemiologiczne..                                                                                                                                       

Inne informacje:

Składanie ofert:                                                                             Oferty, zawierające wymienione dokumenty, prosimy składać pod adresem: Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta

ul. Podkomorska 49, 60-326 Poznań w zamkniętej kopercie  z dopiskiem "Dotyczy naboru na stanowisko referenta ",  w  terminie do 10.12.2015r.                                                                                                                                       Prosimy  o dopisanie  klauzuli:                                                                                                                   Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych     do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997r o ochronie danych osobowych - Dz.U. nr 133 poz. 883).

Dyrekcja  Zespołu Szkół Gastronomicznych  zastrzega sobie prawo do odpowiedzi tylko na wybrane oferty. Złożone dokumenty  należy odebrać osobiście w okresie do 30 dni od ogłoszenia rozstrzygnięcia konkursu.

Informacja o wyniku naboru

referent ZSG - wynik postępowania.docx plik binarny

Przetwarzanie danych osobowych

Metryczka

Opis zmian: referent - wynik (Aktualizacja)
Opublikował(a): Beata Przyborowska
Data i godzina publikacji: 2015-12-21 11:41