Oferta: koordynator ds. szkoleń
Data publikacji: 2024-12-09
Nr ref.: ZSPS.II.1210.29.2024
Jednostka: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. J. Śniadeckich (Technikum Przemysłu Spożywczego, Branżowa Szkoła I stopnia Nr 8, Branżowa Szkoła II stopnia Nr 2)
Stanowisko: koordynator ds. szkoleń
Informacje dodatkowe: praca od 1 stycznia 2025 r. w Branżowym Centrum Umiejętności przy Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego
Zakres podstawowych czynności
- Organizacja szkoleń.
- Poszukiwanie partnerów warsztatów.
- Prowadzenie dokumentacji BCU.
- Zamówienia surowców.
- Współpraca z rzemieślnikami.
Wymagania obowiązkowe
- Wykształcenie wyższe - technologia żywności.
- Obywatelstwo polskie.
- Posiadanie pełnej zdolności do czynności prawnych oraz korzystania z pełni praw publicznych.
- Brak prawomocnego skazania za przestępstwa popełnione umyślnie.
- Dobra organizacja pracy.
Wymagania dodatkowe
- Doświadczenie zawodowe - 10 lat
- Umiejętność pracy w zespole.
- Dobra umiejętność obsługi programów Word, Excel.
Wymagane dokumenty
1. list motywacyjny z opisem dotychczasowej działalności zawodowej oraz CV,
2. kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie,
3. kserokopie potwierdzające doświadczenie zawodowe,
4. kserokopie dokumentów potwierdzających posiadane kwalifikacje (kursy, szkolenia, itp.),
5. oświadczenie kandydata o posiadaniu pełnej zdolności do czynności prawnych oraz korzystania z pełni praw publicznych,
6. oświadczenie kandydata o niekaralności za przestępstwa popełnione umyślnie,
Inne informacje:
Zgłoszenia proszę przesyłać na adres mailowy: liszynskab@zsps.poznan.pl
Składanie ofert
Oferty, zawierające wymienione dokumenty, prosimy składać pod adresem: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. J. Śniadeckich (Technikum Przemysłu Spożywczego, Branżowa Szkoła I stopnia Nr 8, Branżowa Szkoła II stopnia Nr 2), ul. Warzywna 19, 61-658 Poznań w terminie do 2024-12-16.
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. J. Śniadeckich (Technikum Przemysłu Spożywczego, Branżowa Szkoła I stopnia Nr 8, Branżowa Szkoła II stopnia Nr 2) zastrzega sobie prawo do odpowiedzi tylko na wybrane oferty.
Przetwarzanie danych osobowych
KLAUZULA INFORMACYJNA DOT. OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH
W związku ze zmianą przepisów o ochronie danych osobowych w dniu 25 maja 2018 roku Administrator Danych Osobowych będący Zespołem Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu ul. Warzywna 19, 61-658 Poznań, informuje iż:
1) Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest art 6 ust 1 lit. c Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, zwanej "RODO" oraz Ustawa z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2018 poz. 1000).
2) Podstawą prawną przesyłania informacji drogą elektroniczną jest Ustawa z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U z 2017 r., poz. 1219 ze zm.).
3) Przetwarzanie danych osobowych jest niezbędne w celu realizacji zadań określonych w ustawie o systemie oświaty.
4) Dane osobowe nie podlegają profilowaniu.
5) Kontakt do Inspektora Ochrony Danych w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu ul. Warzywna 19, 61-658 Poznań, e-mail: iod@zsps.poznan.pl.
6) Posiadają Państwo prawo do:
- dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania kopii danych osobowych podlegających przetwarzaniu;
- sprostowania swoich nieprawidłowych danych zgodnie z art. 19 RODO;
- żądania usunięcia danych ("prawo do bycia zapomnianym") w przypadku zajścia okoliczności przewidzianych w art. 17 RODO;
- żądania ograniczenia przetwarzania danych w przypadkach wskazanych w art. 18 RODO;
- wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych zgodnie z art. 21 RODO;
- przenoszenia dostarczonych danych, przetwarzanych w sposób zautomatyzowany.
7) Podane dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny, wskazany
w przepisach prawa.
8) Jeżeli podane dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem, można wnieść skargę do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.
Metryczka
Odpowiedzialny za treść: Beata Liszyńska
Data wytworzenia informacji: 2024-12-09 00:00
Opis zmian: Oferta pracy (Wprowadzenie informacji)
Opublikował(a): Beata Liszyńska
Data i godzina publikacji: 2024-12-09 15:32